top of page
  • Mgr. art. Jana Michalovičová

VIANOČNÉ NOVINKY




VIANOČNÁ ZĽAVA -10%

Zľava je uplatniteľná na všetky objednávky nad 50€. V objednávke použite kód: VIANOCE-10

Zľavový kód platí do 24.12.2021


Ak sa však prihlásite na odber noviniek a zadáte svoj email v spodnej lište. Bude vám zaslaný špeciálny zľavový kód -15% len pre mojich odberateľov.


RÁMY V PONUKE

Veľmi často dostávam otázky ohľadom rámovania obrazov, ktoré som doteraz nevedela zabezpečiť. Mám teraz však novinku - v ponuke mi pribudli rámy, ktoré sú z odolného plexiskla, takže už nemám problém dopraviť k vám obrazy v poriadku. Keďže sme sa opäť ocitli v lockdowne, verím, že túto novinku oceníte. Vhodné rámy či rámovanie takto už nemusíte zháňať. Ak by tiež bolo treba, rada vám vybraný artprint poupravím.

V ponuke nájdete drevené a kovové rámy s rôznymi farebnými prevedeniami a čistým dizajnom. Výber je malý, no myslím, že by mohol byť dostačujúci.





veľkosti:

40 x 50 cm - veľkosť rámu je kombinovateľná s paspartou rovnakého rozmeru, ktorá má vnútorný otvor 30 x 40 cm, vhodná je tak pre artprinty a maľby formátu A3(42x30cm)

50 x 70 cm - k tomuto rámu je vhodná pasparta 50 x 70 cm. Jej vnútorný otvor je taktiež 30 x 40 cm, vhodná je tak pre artprinty a maľby formátu A3(42x30cm). Pasparta je v tomto prípade širšia, biela farba nechá vyniknúť zarámované umenie.

Bez pasparty by bol rám vhodný pre artprinty rovnakého rozmeru. Teda o niečo väčší rozmer ako mám momentálne v ponuke formát A2 (59,4 x 42 cm). Ak by ste mali záujem takto ho s artprintom skombinovať, môžete si objednať rám s výtlačkom A2. Do poznámky uveďte, že chcete tlač prispôsobiť a ja Vám objednám výtlačok presne na rámik. V prípade záujmu ma môžete tiež kontaktovať správou.

70 x 100 cm - vhodná pasparta rovnakého rozmeru s vnútorným rozmerom 50 x 70 cm. Ako som už uvádzala vyššie taktiež si môžte rámik s paspartou objednať s grafikou rozmeru A2 (59,4 x 42cm) a uveďte v poznámke: poupravenie rozmeru. Ja už artprint poupravím a vytlačím v potrebnom rozmere.

Bez pasparty môžete tento veľký rám použiť tiež napríklad aj na maľby, ktoré sú už natiahnuté na slepom ráme 70 x 100 cm. Plátno orežem na potrebný rozmer a následne vložím do rámu.


Všetky rámy a pasparty sú v ponuke tu: RÁMY A PASPARTY



RÁMOVANIE BEZ SKLA

Predstavujem vám novinku - potlač kapa dosky a následné rámovanie do drevených rámov. Výhodou je možnosť výroby obrazov na mieru, teda rôznych rozmerov. Možná je tlač na hladký povrch alebo povrch so štruktúrou plátna. Obraz vám príde zarámovaný a vy už tak nemusíte mať starosti s rámovaním. Toto rámovanie je bez akéhokoľvek skla, takže sklenené odlesky už nebudú narúšať umelecký dojem z diela.





V ponuke je 8 farebných prevedení drevených rámov. Stačí si len vybrať a uviesť typ rámika v poznámke, pri objednávke.

Ak máte záujem o tento typ rámovania, ponuku nájdete tu : RÁMOVANIE BEZ SKLA


To je asi všetko z mojich noviniek:) Ak by ste mali na mňa ešte nejaké otázky alebo potrebovali niečo prekonzultovať, neváhajte ma kontaktovať:)


prajem všetkým krásny predvianočný čas a pevné zdravíčko ♥


Mgr. art. Jana Michalovičová - jana@michalovic.sk - 0915 899 141


bottom of page