top of page
  • Mgr. art. Jana Michalovičová

NOVÁ SÉRIA OBRAZOV SPARROW


Predstavujem vám novú sériu obrazov s vtáčikmi "SPARROW ON COTTON PLANT", ktorú nájdete v mojej kolekcii "ON TWIG". Roztopašné vrabčeky poskakujúce medzi konárikmi bavlníku sú v jednotnom decentnom tóne, pričom samotné biele plody bavlníku pekne kontrastujú s okolím.

Motív obrazu je v podstate veľmi prostý a jednoduchý, no samotné stvárnenie prírody je bohaté a plné vykreslených detailov. V mojej ponuke nájdete formát na šírku alebo set 2 obrazov na výšku.





Obrazy sú veľmi jemné a decentné. Krásne dotvoria interiér v škandinávskom, hygge a boho štýle, ktorý je orientovaný na neutrálnosť a prírodu. Umelecké diela s vrabčekmi umiestnite do priestorov v neutálnych tónoch: sivá, biela, béžová, piesková a zemité tóny farieb.



Prírodný motív obrazov sa pekne prepája s prírodnými materiálmi v interiéri ako sú: ratan, drevo, sušené trávy a konáre, ľan a podobné tkaniny. Spolu vytvárajú jednotný charakter celého takéhoto priestoru.

V jednoduchosti je krása. Preto nechajte vyniknúť obrazy a jednotlivé prvky. Priestor nechajte dýchať, zariaďte ho jednoducho a vaša myseľ bude čistejšia:)

Obraz s vrabčekmi je tiež dostupný v minimalistickej verzii pod názvom "SPARROW ON TWIG", v ktorom som nechala vyniknúť krásu a samotný tvar konárikov.



Osobne sa mi tiež páči použitá jemná modrá farba v interiéri s týmito obrazmi. Táto chladnejšia farba pekne kontrastuje s teplými béžovými a zemitými odtieňmi farieb.


Všetky obrazy SPARROW nájdete v kolekcii "ON TWIG". Ak by ste potrebovali poradiť, či vytvoriť vizualizácie priestoru s vaším interiérom, neváhajte ma kontaktovať:) zdraví vás Jana


Mgr. art. Jana Michalovičová - jana@michalovic.sk - 0915899141


bottom of page