top of page
  • Mgr. art. Jana Michalovičová

OLEANDER A KOLIBRÍKY




Zdravím všetkých♥,

nastal ten pravý čas vrátiť sa ku grafike. Od detailného vykreslesovania som si posledných 6 mesiacov oddýchla a tak som sa s radosťou opäť vrátila k rozkreslenému dielu s oleandrom.

V JEDNODUCHOSTI JE KRÁSA

OLEANDER A KOLIBRÍKY je umelecké dielo zamerané na jednoduchosť. Motív je čistý a prostý so zameraním na detaily. Kvalita je pre mňa vždy o detailoch. Zároveň považujem túto jednoduchosť motívu za nadčasovú. Prelínanie a vrstvenie viacerých oleandrov pôsobí veľmi príjemne a umocňuje dojem jemnosti.

PREPRACOVANÁ KRESBA

Ilustrácia je vykreslená do najmenších detailov a stvárnenie je naozaj prepracované. Moja kresba sa za 7 rokov už podstatne vyvinula a zdokonalila. Na tejto ilustrácií som pracovala 2 mesiace.




Každý jeden lístok, kvietok a pierko je vykreslené čiarkami a následne tieňované, aby kresba bola čo najviac realistická a detailná.




MOTÍV PRÍRODY

Hlavným motívom mojich grafík je príroda. V prírode najradšej trávim čas a oddychujem. Je pre nás prirodzená, inšpiratívna a nekonečne krásna. Motív prírody je nadčasový, vždy bol a bude obľúbený.



Po následnom prepracovaní pôvodnej kresby som vytvorila nové bohatšie obrazy. Všetky verzie nájdete v kolekcii OLEANDER A KOLIBRÍKY.







Obrazy sa dajú spolu kombinovať a pekne k sebe ladia. Sériu týchto 2 obrazov nájdete tu: OLEANDER A KOLIBRÍKY DUO

Najobľúbenejší formát obrazu, ktorý si najčastejšie kupujete je cca 150 x 80 cm. Skvelo zapasuje nad sedaciu súpravu, jedálenský stôl, či nad posteľ v spálni. Tento rozmer obrazu nájdete pod názvom VEĽKÝ OLEANDER A KOLIBRÍKY.




- obrazmi z kolekcie OLEANDER A KOLIBRÍKY si vytvoríte krásnu zónu pokoja a oddychu -



Ak by ste potrebovali poradiť, či vytvoriť vizualizácie obrazu s vaším interiérom, som tu pre vás:) nech vám robí umenie radosť


Mgr. art. Jana Michalovičová - jana@michalovic.sk - 0915 899 141


bottom of page