top of page
  • Mgr. art. Jana Michalovičová

MOJA TVORBA A KONIEC JEDNEJ CESTY

Vlastnej tvorbe som sa začala venovať už počas štúdia designu a od roku 2014 sa venujem naplno tvorbe obrazov. Moja cesta je už teda dlhá, proces mojej tvorby i samotný námet sa značne vyvíjal a menil. Moja počiatočná tvorba ilustrácií a grafiky sa nakoniec vyvinula do detailov prepracovaných diel s prírodnými motívmi. Čoraz viac sa vyvíjal môj zmysel pre detail, moje estetické cítenie a tiež rástlo moje odhodlanie. Mesiace sedenia za tabletom a vykresľovania všetkých tých detailov chcelo tiež dávku výdrže:) Ako ste si však mohli všimnúť, posledné roky som sa postupne začala viac a viac venovať abstraktnej maľbe. Vnútorne ma abstraktná maľba veľmi napĺňa a baví. Chcem sa jej vo svojej tvorbe ďalej venovať a svoj štýl maľby rozvíjať naplno. Preto som sa rozhodla, že ukončím predaj a tvorbu mojich diel s prírodnými motívmi.


POSLEDNÁ MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY VŠETKÝCH DIEL S PRÍRODNÝM MOTÍVOM DO 31.12.2023


ZĽAVA -10% - pri objednávke do 200€ použite zľavový kód: lastchance-10

ZĽAVA -20% - pri objednávke nad 200€ použite zľavový kód: lastchance-20


Prírodu veľmi milujem a pri tvorbe mojich lesíkov, vtáčikov na stromoch, kvetov a hmyzu som nachádzala akýsi pokoj v duši a radosť v srdci:) Som rada, že túto radosť môžem takýmto spôsobom sprostredkovať aj vám.




OBRAZY PLNÉ KRÁS PRÍRODY

Moje umelecké diela sú jemné, decentné a pôsobia v interiéri veľmi príjemne. Obrazy pekne dotvárajú priestory s dôrazom na prírodu a prírodné materiály ako napr. škandinávsky štýl alebo hygge.


VEĽKÝ LES

Z mojej skorej tvorby si môžete ešte objednať diela z kolekcie VEĽKÝ LES, ktoré sú veľmi obľúbené svojím geometrickým a nadčasovým stvárnením.




ON TWIG

V obrazoch z kolekcie ON TWIG som kládla dôraz na čistú jednoduché kompozíciu a zmysel pre detail. Nechala som vyniknúť jednoduchú krásu prírody. Každý prírodný tvar, púčik, jemnosť kvetu, štruktúra stromu a krása vtáčikov je jedinečná a originálna svojou nedokonalosťou. Milujem to.


SPARROW

Veľmi obľúbená sa stala kolekcia SPARROW. Roztopašné vrabčeky poskakujúce medzi konárikmi bavlníku sú v jednotnom decentnom tóne, pričom samotné biele plody bavlníku pekne kontrastujú s okolím.


Motív obrazu je v podstate veľmi prostý a jednoduchý, no samotné stvárnenie prírody je bohaté a plné vykreslených detailov. V mojej ponuke nájdete formát na šírku alebo set 2 obrazov na výšku.




FLOWER IN INSECT

Pre milovníkov čiernobielej kombinácie je tu miniséria obrazov "FLOWER IN INSECT", ktorá znázorňuje krásu hmyzu a rastlín v jednom prelínajúcom sa obraze. Jednotlivé obrazy je možné rôzne kombinovať.



V čienobielom prevedení nájdete v mojej galérii tiež reprodukcie KRESBY PEROM. Výsledné artprinty vznikli digitálnym spracovaním mojich originálnych kresieb perom na papieri.


Dielo MOTÝĽ Z DIVOKÝCH LÚK je stále veľmi obľubeným. V predaji je už 8 rokov:) Teraz je posledná možnosť objednať si ho do konca roka.


Posledné dielo, ktoré ešte na záver vypichnem zo svojej tvorby je TENNESSEE WARBLER ON TWIG WITH MAGNOLIA. Tieto vtáčiky na magnóliách si získalo nejedno vaše srdce:)


Predaj všetkých diel bude koncom roka definitívne zrušený a preto, ak máte o obrazy záujem, neváhajte. Posledná možnosť objednať si tieto originálne umelecké diela s autorským podpisom. Predaj a tvorba abstraktov bude naďalej pokračovať. Ak by ste sa chceli ohľadom čohokoľvek informovať, som tu pre vás:)


nech vám robí moje umenie radosť

Mgr. art. Jana Michalovičová - jana@michalovic.sk - 0915 899 141


bottom of page